vastahanka rebooted

Vuonna 2012 aloittamani vastahanka.fi -blogi kukoisti muutaman vuoden mutta kuten projekteilleni usein käy, hiipui lopulta täysin ja tuli käytännössä kuopatuksi vuonna 2017. Nyt on koittanut aika kokeilla uutta starttia.

Vanhan blogin tuominen sellaiseen julki meni kuitenkin turhan vaikeaksi johtuen lähinnä tauon aikana tapahtuneista alustan päivityksistä ja muista teknisistä asioista. Tarkoitus on siis tuoda myös iso osa vanhoista artikkeleista päivitettyinä versioina uudelleen näkyville.

Tässä blogitauon aikana on kasvateltu ja jatkojalostettu lampaita, kanoja, kalkkunoita, ankkoja ja sikoja sekä haalittu käsiin myös muiden tuottamaa riistaa ja monenlaista muuta eläinkunnan tuotetta. Kasviksia unohtamatta, etenkin luonnon antimet villiyrtteineen, sienineen ja muine herkkuineen ovat edelleen erityisessä huomiossa blogia kirjoittaessa. Jutun aiheita siis on varastossa.

Perinteen mukaisesti blogissa on ja tulee olemaan ajoittain myös jotain aivan muuta, toivottavasti yllättävääkin. Teemana siis edelleen vastahanka, ei virran mukana vaan mieluummin ihan umpihankeen.

Filosoofisemman pohjustuksen blogille voit tsekata tästä

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: